Okulumuz 2-A sınıfı E-Twinnig projesine başladı.

02.11.2021 1645

Değer Benim Kültür Benim projesiyle kültürleri oluşturan toplumsal değerlerimizi yaşatmak ve sürdürülebilir kılmanın önemini amaçlamaktayız.Bunun için çocukların erken yaşlardan itibaren değer ile tanışıp yaşayarak öğrenmelerini sağlanmalıdır. Projemiz son yıllarda yok olmaya yüz tutan değerlerimize sahip çıkmak, bu konuda farkındalık oluşturmak, kültürü yaşatan bireyler yetiştirmeye katkı sağlamak amacıyla yapılacak olan etkinlikleri kapsamaktadır.

Ekim ayında başlayıp ocak ayında sonlanacak şekilde planlanan projenin ekim ayı değeri proje ortaklarıyla yapılan toplantıda vatanseverlik olarak belirlendi. Bu değeri kazandırmak için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı fırsat bilinerek Cumhuriyet ve Atatürk konulu etkinlikler yapıldı.Sınıfa bir Cumhuriyet ağacı hazırlanarak her öğrenci kendi hazırladığı bayrağı asarak süsledi.Bütün bu çalışmalara öğrenciler büyük bir çoşkuyla katıldı.

Yapılan çalışmalar ulaşmak için buraya tıklayınız.

02-11-2021

Adres:
MUSTAFALAR MAH. MUSTAFALAR KÜME EVLERİ MUSTAFALAR ŞEHIT VOLKAN ÇAY ORTAOKULU BLOK NO: 63B SARIÇAM / ADANA