Mustafalar İlkokulu

Vizyon: Bütün branşlarda öğretmen sağlamak, öğrencilerin kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, öğrencileri 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilerle donatmak.

Misyon: Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç haline getirmek, iş birliği sağlamak, okulumuz toplumuna dahil olan her ferdin statü ve rolünden en üst düzeyde doyumunu sağlamak, hep birlikte başarmak ve hep birlikte mutlu olmak

Başarılar: Farklı alanlarda çeşitli başarılar elde edilmiştir.

Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ETWİNNİNG PROJESİ (Değer Benim Kültür Benim)

Telefon - (322) 3772425

WEB - https://saricammustafalarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MUSTAFALAR MAH. MUSTAFALAR KÜME EVLERİ MUSTAFALAR ŞEHIT VOLKAN ÇAY ORTAOKULU BLOK NO: 63B SARIÇAM / ADANA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Sarıçam İlçe Merkezine 10 km olup Kozan Yolu üzerindedir.

Ulaşım Okulumuz Kozan yolu üzerinde olup ulaşım sorunu yoktur. Kozan, İmamoğlu, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli minibüsleri ile 120, 198, 199, 408, 410 numaralı belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il: 27 km İlçe:10 km